De  "Vereniging van accountants, bedrijfsrevisoren, belastingconsulenten, boekhouders en fiscalisten" vzw of kortweg VABF vzw is een vereniging die vele vrije beroepers samenbrengt.Unieke samenwerking tussen VABF vzw, BBB vzw en CaseWare

In de voorbije uitdagende maanden werd het overduidelijk: digitalisering is een must voor elk boekhoud- en accountantskantoor, groot of klein.

Als beroepsvereniging willen wij dan ook elk van onze leden helpen om hun processen verder te digitaliseren én automatiseren. Daarom sloegen we de handen in elkaar met softwarebouwer CaseWare Belgium & Luxembourg en de beroepsvereniging BBB vzw.

Het doel? Vorig jaar lanceerden CaseWare en BBB vzw CaseWare Cloud: een budgetvriendelijke, gebruiksvriendelijke online tool voor de jaarafsluiting in kleine en middelgrote boekhoud- en accountantskantoren. Vanaf vandaag helpen we hen om de oplossing verder te optimaliseren, zodat ze uw noden perfect inlost.

Dit project is een opportuniteit die we niet konden laten liggen: dankzij onze praktijkervaring weten wij precies wat u belangrijk vindt bij het opbouwen van een jaardossier. Door die expertise te integreren in CaseWare Cloud, wordt de oplossing alsmaar beter – en daar haalt iedereen voordeel uit!

Benieuwd? Vraag uw gratis demo aan via onderstaande link.

Ja, ik wil een online demo.

Meteen starten? Registreer jouw kantoor dan meteen via Caseware Cloud via onderstaand formulier. Vermeld in de bijkomende opmerkingen zeker dat je lid bent van onze vereniging. CaseWare neemt dan contact met u op.

Ja, ik wil meteen starten.


Als lid van VABF krijgt u een aantal mooie voordelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Seminaries 

Schrijf u hieronder in op één van onze talrijke seminaries of vraag alle info op om lid te worden van onze vereniging.

Eerstvolgende seminaries:

27/4/2021 - CaseWare Cloud ONLINE WEBINAR, link wordt nog bezorgd
29/4/2021 - UBO register (ism BAB Kortrijk) ONLINE WEBINAR, link wordt nog bezorgd
6/5/2021 - Update Personenbelasting (ism HoGent) ONLINE WEBINAR, link wordt nog bezorgd
8/5/2021 - Update Personenbelasting ONLINE WEBINAR, link wordt nog bezorgd
8/5/2021 - Update Personenbelasting ONLINE WEBINAR, link wordt nog bezorgd